Kennismaken

Jozka van Vuure                                                                    
Moezelzakje
Jozka is de "éminence des cheveux blancs d’accordeon gris" in  het gezelschap. Als rasechte diversionist m.v.a. van alle markten thuis. Lenig taalgebruik, lust alles en probeert net zo mooi te zingen als Maria. Maar dommage pinda frommage, een speelman doet wat hij kan, teksten schrijven, performance- kunst, argentijnse tango en natuurmens. Verwekt voor op een Harley Davidson. De rest bespreken we telefonisch of per mail.  
 
Maria Karsten                                                        
Fluiten
Wanneer de stem van Maria in huis klinkt luisteren zelfs de kamerplanten. Met liefdevolle klanken maakt zij verbinding met het publiek. 25 Jaar internationaal artiest. De wereld wordt steeds mooier. 
 
 
Gerbrand Dijkstra
Trommel
Gerbrand is een ambitieuze violist met oprechte liefde voor de muziek in de breedste zin van het woord. Op jonge leeftijd is Gerbrand begonnen met vioolspelen en is het zingen, spelen en studeren van muziek door zijn ouders gestimuleerd. Zijn eerste optreden was op zijn negende jaar. Nu speelt hij binnen verschillende muziekgroepen ieder met een eigen sfeer. Door zijn muzikaliteit en improvisatietechniek, neemt hij al jaren een belangrijke plek in binnen Muziekgezelschap Mycelium.