Concertjes

Verzorgingshuizen
                                  
Johanna
Juist in dit digitale tijdperk verlangen ouderen naar vroeger, naar hun lagereschooltijd met die prachtige liedjes. De herinnering daaraan doet denken aan de ‘Madeleine-scène’ uit ‘A la recherche du temps perdu’ van Marcel Proust. Een bezoek aan het verzorgingshuis is voor de kinderen en de ouders vaak een beetje saai. Een concertje met liedjes uit de oude doos voelt dan als een verademing. 
 
 Smartlap: "Johanna"
 
Jubilea en Huwelijk
RommelpotjesAls verjaardagscadeau komen wij op elk adres ontroerende vreugde brengen bij opa, (groot-) vader, (groot-) moeder, zoon, dochter of ziekenbezoek. Een origineel en onvergetelijk cadeau. Of v
oorop met muziek naar de trouwlocatie lopen en tijdens het “Ja” woord een prachtig en treffend liefdeslied zingen. Wij weten als feestkundigen de mooiste locaties en dagprogramma’s te vinden. Trouwen is nog nooit zo leuk geweest.

Scholen 
Klompenpiano
Hoe was het leven in de Middeleeuwen? Of in de Gouden eeuw? Met speel- vormen, kleding, liedjes en instrumenten wordt die periode tot leven gebracht. Voor alle leeftijden en op elke school. 
 
 
Uitvaart
Maria is gecertificeerd ritueelbegeleider bij afscheid. In overleg met de nabestaanden kunnen wij de uitvaart een heel speciaal accent geven. Performance, muziek en afscheidsliederen. Elke wens kan op gepaste wijze in vervulling gaan.