Thema's


AMOR VINCIT OMNIA (LIEFDE OVERWINT ALLES)
Ode aan de liefde. Muziekgezelschap Mycelium brengt een repertoire met tijdloze liederen, waarin niet alleen de geschiedenis van de ‘amour fou’ doorklinkt, maar ook het toevallige, het triviale en het groteske van de alledaagse amourette, en wel met kracht 10 op de schaal van Freud! Een programma over de onmogelijke liefde van de ‘Twee Koningskinderen’ tot de mooie kleine ritselende revolutie, die de dichter Lucebert afdraaide. Een programma ook over het verlangen naar eeuwige jeugd en schoonheid, over ongeneeslijk liefdesverdriet, maar vooral over de alles overwinnende liefde.

Historische stadswandeling Schoenen
Mycelium pakt zoiets heel fris aan. Toepasselijke muziek, af en toe pauze met een consumptie, vrolijke teksten. Na twee maal 45 minuten zal het nog bevallen.

Gezongen Poëzie
De geschiedenis van de poëzie in vogelvlucht vanaf Egidius tot hedendaagse singer-songwriters. Een avondvullend programma voor fijnproevers.

Levensliederen (smartlappen)
Een populair genre waarbij het publiek verleid wordt mee te zingen. De bron van deze liederen komt voort uit het leven zelf. Iedereen herkent de inhoud. Succes verzekerd!
 
Smartlap
                     Smartlap: "Jan de Mulder" 
Argentijnse Tango workshop
Een improvisatiedans die met het hart wordt gedanst. Ideaal voor een personeelsuitje of familiefeest. Iedereen slaagt ‘summa cum laude’ en ontvangt na afloop een certificaat (zelf nog even inlijsten).